Personvern

Når du besøker vår nettside, samles det inn opplysninger om deg på www.recoveryakademiet.no.

Dette gjøres ved bruk av informasjonskapsler, såkalte cookies. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din når du besøker en nettside. Lagring og behandling av opplysninger som samles inn ved bruk av slike informasjonskapsler er bare tillatt dersom brukeren har blitt informert om og har gitt samtykke til behandlingen.

Recoveryakademiet samler inn data ved bruk av informasjonskapsler for analyseformål, herunder for å måle trafikk og bruk av vår nettside. Denne informasjonen bruker vi blant annet for å gjøre vår nettside så brukervennlig og velfungerende som mulig.

Du kan selv administrere bruk av informasjonskapsler
Ønsker du ikke at nettleseren din skal utlevere informasjon om ditt besøk på www.recoveryakademiet.no, kan du endre innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at nettstedet ikke vil fungere optimalt dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler.

Nedenfor følger en beskrivelse av hvilke informasjonskapsler vi bruker.

Sesjonsavhenginge informasjonskapsler
Sesjonsavhenginge informasjonskapsler gir oss mulighet til å identifisere nettleseren din. Disse informasjonskapslene slettes umiddelbart når du lukker nettleseren.

Faste informasjonskapsler
Vi bruker faste informasjonskapsler for å forbedre ytelsen til nettsiden vår og gjøre den raskere. Disse informasjonskapslene brukes blant annet til å hente informasjon om autentisering, samt andre preferanser og valg.

Hvilke opplysninger vi samler inn ved bruk av informasjonskapsler
Recoverystiftelsen samler inn og behandler IP-adresser, samt besøkendes adferd på nettsiden ved bruk av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler fra tredjepart
Facebook: ekstern lenke til Recoverysakademiets facebook sider. Du kan lese mer om hvordan Facebook benytter og behandler din personlige informasjon her.

Instagram: ekstern lenke til Recoverysakademiets instagram sider, og integrert applikasjon med nyhetsfeed fra Hurdalsjøen Recoverysenter og Bo & Bistand. Du kan lese mer om hvordan Instagram benytter og behandler din personlige informasjon her.

Hvem benytter disse opplysningene
Opplysningene som samles inn via informasjonskapsler på www.recoveryakadeimet.no, vil kun benyttes internt. Opplysningene vil ikke videreføres til tredjeparter utover det som er spesifisert ovenfor.

E-post og innsendte skjema
Når du kommuniserer med oss via telefon og/eller e-post sendt via www.recoveryakadeimet.no, vil kontaktopplysninger lagres og behandles internt for å kommunisere med deg gjeldende din henvendelse. Vi innhenter kun informasjon som er relevant for å betjene deg og opprettholde god kommunikasjon.

Vi benytter ikke informasjonen til å sende ut nyhetsbrev eller reklame på e-post eller SMS. For markedskommunikasjon med brukere som er interessert i våre aktiviteter, tjenester og eventuelle tilbud og kampanjer, kan vi benytte vi Facebook, Instagram og Google. Vi kan tidvis også annonsere på Facebook, Instagram og Google.

Din rett til å kreve innsyn, retting, sletting og begrensning
Du har til enhver tid rett til innsyn i de opplysninger som er registrert om deg og kan kreve retting, sletting (inkludert retten til å bli glemt) og rett til begrensning av behandlingen i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Dersom du ønsker å igangsette de foregående tiltak, kan du kontakte oss på post@recoveryakadeimet.no.

Kontakt
Ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Recoverystiftelsen
Administrerende direktør, Ole Andreas Underland
Mobil: 916 06 070
Epost: underland@recoveryakademiet.no